مقالات فشارسنج

زمان اندازه گیری فشار خون

زمان اندازه گیری فشار خون

فشار خون نشان دهنده نیرویی است که خون در برابر دیواره‌های رگها دارد. این معیار مهمی از سلامت کلی فرد می‌باشد و معمولا برای تشخیص و مدیریت بیماری‌های مختلف استفاده می‌شود. اندازه گیری فشار خون یک روال روزمره در پزشکی است، اما زمانی که فشار خون اندازه گیری می‌شود می‌تواند دقت نتایج را تحت تاثیر قرار دهد. در این مقاله، تاریخچه، توضیحات، مزایا و معایب اندازه گیری فشار خون در زمان‌های مختلف را بررسی خواهیم کرد.

دستگاه اندازه گیری فشار خون

زمان اندازه گیری فشار خون

فشار خون ما هر روز تغییر می کند، بنابراین وقتی شروع به بررسی فشار خون می کنید، باید آن را در ساعات مختلف روز، حدود ۵ تا ۶ بار، چک کنید. هنگامی که به روال وارد شدید و اعداد را به خوبی درک کردید، می توانید آن را یک یا دو بار در روز در یک زمان مشخص هر روز بررسی کنید. اگر فشار خون شما تشخیص داده شده است، مهم است که فشار خون خود را در همان زمان و به وسیله ی فشار سنج در طول روز چک کنید.

این مقایسه ها همیشه اعداد را نشان می دهد. سایر عوامل کمتر تحت تأثیر قرار می گیرند، بنابراین اثربخشی داروی شما را نشان می دهند. عادت کردن به انجام آزمایش فشار خون در صبح و اغلب قبل از خواب بهترین کار است. با این حال، باید فشار خون خود را قبل از صرف صبحانه یا قهوه در صبح چک کنید.

آیا مصرف دارو در زمان چک کردن فشارخون تاثیرگذار است؟

اگر برای فشار خون بالا دارو مصرف می کنید، فشار خون شما همزمان با درمان گرفته می شود. بهترین زمان برای بررسی قبل از مصرف دارو است. در این زمان است که سطح دارو در بدن شما به پایین ترین حد خود می رسد. این معیار به عنوان مقدار کم شناخته می شود. اندازه گیری فشار خون قبل از یک روش دیگر اثربخشی دارو را نشان می دهد.

متغیر مهم دیگر علائم است. اگر علائم فشار خون بالا دارید، بهتر است فشار خون خود را چک کنید. البته اگر علائم شدید دارید، فورا با پزشک خود تماس بگیرید یا کمک بگیرید. علائم رایج فشار خون بالا عبارتند از:

سردرد شدید

ضربان در قفسه سینه، گردن یا گوش

تپش قلب همیشه

خستگی

مشکلات چشمی

دل درد

مشکلات تنفسی

چک کردن فشار خون در زمانی که این علائم را دارید می تواند به تعیین اینکه آیا فشار خون بالا علت آن است یا خیر کمک می کند. همچنین ممکن است داروی شما فشار خون شما را بیش از حد کاهش داده باشد. بررسی فشار خون در طول علائم همچنین می تواند به تعیین اینکه آیا داروی شما نیاز به تنظیم دارد، چه در دوز یا چه زمانی، کمک کند.

 

زمان اندازه گیری فشار خون

نکات ضروری و مهم در اندازه گیری فشار خون

چند دقیقه قبل از اندازه گیری فشار خون خود از سیگار، چای، قهوه یا سایر نوشیدنی های انرژی زا خودداری کنید.

یک دقیقه قبل از اندازه گیری فشار خون ورزش شدید انجام ندهید

روزه نگیریم قبل از بررسی فشار خون، مثانه خالی می شود.

فشار خون خود را همیشه در حالت نشسته یا دراز کشیده اندازه گیری کنید. در وضعیتی آرام به پشت استراحت کنید.

بازویی که فشار خون از آن اندازه گیری می شود را در نگهدارنده قرار دهید. از صورت و دست خودداری کنید.

بهتر است فشار خون را با دست راست اندازه گیری کنید. در حین اندازه گیری باید آرام و ساکت باشیم.

پارچه لباس باید نازک و پهن باشد تا به بازوها فشار نیاورد. · اگر برای فشار خون دارو مصرف می کنیم، بهتر است فشار خون را در حالت ایستاده یا دراز کشیده چک کنیم.

زانوهای خود را در حالت اسکوات نگه دارید و زیر پای خود را تکیه دهید. برای اندازه گیری فشار خون خود از فشارسنج با بند مناسب استفاده می کنید.

کیسه فشار خون باید حدود دو انگشت (۳-۲ سانتی متر) بالای زانو بسته شود. از باد کردن مکرر کاف به دلیل تاثیر بر فشار خون خودداری کنید

اگر لازم است فشار خون خود را به طور مرتب چک کنیم، بهتر است این کار را هر روز در ساعت مشخصی انجام دهیم.

اگر فشار خون خود را چندین بار اندازه گیری می کنیم، بین هر اندازه گیری یک دقیقه صبر کنید. لوله لاستیکی گیج فشار نباید خمیده یا خم شود.

در افراد مسن باید فشار خون از هر دو دست برداشته شود، اگر فشار خون متفاوت است، مقدار فشار بالاتر را در نظر بگیرید.

  • برای اطمینان از اینکه پایش فشار خون به خوبی کار می کند، از دستگاه صحیح و ایمن استفاده کنید، آن را هر ۶ ماه یک بار تنظیم کنید. برخی از افراد در زمان ملاقات با پزشک فشار خون بالایی دارند، اما در خانه فشار خون طبیعی دارند، بنابراین بررسی فشار خون در خانه مفید است.

مزایا و معایب 

اندازه گیری فشار خون در صبح برخی مزایا دارد، مانند این که فرد معمولاً پس از خواب شبانه آرام است و تغییرات کمتری در خواندن فشار خون دارد. با این حال، به دلیل ریتم سیرکادینیای طبیعی بدن، فشار خون صبحانه معمولاً بالاتر است که باعث اشتباه در تشخیص فشار خون بالا می‌شود. اندازه گیری فشار خون در شب دارای مزیتی است که خواندن دقیق‌تری از فشار خون فرد در طول ۲۴ ساعت ارائه می‌دهد. با این حال، فشار خون در شب معمولاً پایین‌تر است که باعث اشتباه در تشخیص فشار خون پایین می‌شود.

علائم فشار خون بالا

فشار خون بالا معمولاً علائمی ایجاد نمی کند. به همین دلیل به فشار خون بالا «قاتل خاموش» نیز گفته می شود. فقط در مواردی فشار خون بالا با علائمی مانند: سردرد پشت سر، سردرد، ضعف بینایی، تپش قلب، گاهی اوقات خستگی، تنگی نفس در شب و هنگام کار، درد قفسه سینه، ادرار کردن همراه است. بیش از یک بار. در نیمه های شب. .

اما به یاد داشته باشید که فشار خون بالا معمولاً علائمی ایجاد نمی کند.

فشار خون

نتیجه گیری

در نتیجه، زمان اندازه گیری فشار خون یک عامل مهم برای در نظر گرفتن هنگام اندازه گیری فشار خون است. زمان مناسب برای اندازه گیری فشار خون زمانی است که فرد در حال استراحت است و در ساعت قبل از آن هیچ قهوه یا الکلی مصرف نکرده باشد. اندازه گیری فشار خون در صبح برخی مزایا دارد، مانند تغییرات کمتر در خواندن فشار خون، اما می‌تواند باعث اشتباه در تشخیص فشار خون بالا شود. اندازه گیری فشار خون در شب دارای مزیتی است که خواندن دقیق‌تری از فشار خون فرد در طول ۲۴ ساعت ارائه می‌دهد، اما می‌تواند باعث اشتباه در تشخیص فشار خون پایین شود. در نهایت، تصمیم در مورد زمان اندازه گیری فشار خون باید بر اساس سابقه پزشکی فرد و توصیه‌های پزشک اتخاذ شود.